“Vriendelijk, vers, verfijnd”

Francis, chef-én chocolatier, maakt in zijn keuken alles zelf (roomijs, truffels en pralines) en vertrekt van mooie producten die hij met metier en houtskool grill in de speciale Josper-oven bereid. Australische rib-eye Black Aberdeen, Ierse côte à l’os Black Angus of kreeft krijgen op die manier een unieke smaak.

Nog meer smaak: de échte Franse bouillabaisse met verse vis uit de Middellandse zee, de tweegangenlunch (€ 20) en het menu The Shake (€ 50-drie gangen) dat je laat kiezen uit een lange lijst topklassiekers, seizoengebonden specialiteiten en mooie desserts. De Frans getinte wijnkaart, waarop lekker en betaalbaar elkaar vinden, en het aperitiefterras zetten dat nog extra in de verf.

Openingsuren
Gesloten

maandag
12:00-14:00 18:30-22:00
dinsdag
Gesloten Gesloten
woensdag
Gesloten Gesloten
donderdag
12:00-14:00 18:30-22:00
vrijdag
12:00-14:00 18:30-22:00
zaterdag
Gesloten 18:30-22:00
zondag
12:00-14:00 18:30-22:00

Gallerij